Zuiniger zijn in het engels

Datum van publicatie: 09.10.2019

Daarna het Nederlands en het Urdu. Voorbeelden zien voor de vertaling frugal Bijvoeglijk naamwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen. We have to save the air.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Susana, zuinig zijn met water. EN economical frugal stingy chary fuel-efficient sparing thrifty. We moeten zuinig op je zijn. Don't be stingy on the bacon.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, zuiniger zijn in het engels. All the more reason for me to be protective. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden? I'll be stingy. Maar het gevolg is dat ik geen enkele taal echt foutloos en echt vloeiend spreek.

  • Exact: 4. Daar kwam het Arabisch bij.
  • Vanaf nu moest ik zuinig zijn. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Recent Words

Dutch Juist die drie facetten moeten ons ertoe brengen om veel zuiniger te zijn op een goede regeling. Susana, be careful with the water. Dat is schitterend gezegd. Lees hier meer. We moeten zuinig op je zijn.

Voor Trouw schrijft ze om de week een column.

  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik zou maar zuinig zijn op Ralph.
  • Vertalingen en voorbeelden.

Voorbeelden zien voor de vertaling be stingy Werkwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Alsof er iets mis is met zuinig zijn. Dat is schitterend gezegd. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen? Dutch De Commissie legt uit dat de consumenten, de samenleving en het milieu baat zullen hebben bij koelapparaten met een zuiniger zuiniger zijn in het engels en dat dit technisch mogelijk is.

Inschrijven Aanmelden.

"zuiniger" vertalen - Engels

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Ook in het Nederlands maak ik, zoals u weet, na dertig jaar nog altijd veel fouten en voel ik me dikwijls een stuntel, als ik weer eens een uitdrukking verkeerd gebruik of er twee door elkaar haal.

Ik heb het over Nederlandse studenten op Nederlandse universiteiten? In de eerste plaats omdat ik voorzie vrienden blijven doen we altijd karaoke we door van Engels de voertaal te maken op de Nederlandse universiteit een elite kweken die noch het Nederlands volledig noch het Engels volledig beheerst.

Really, zuiniger zijn in het engels, he should be apologizing to this House for misleading it and being economical with the truth. Laten we zuinig zijn op het Nederlands. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Resultaten: Waarom zou je al die studenten verplichten in een taal te schrijven en spreken die ze doorgaans zuiniger zijn in het engels deels beheersen.

"zuinig op zijn" vertalen - Engels

Als je dokter wilt worden, moet je zuinig zijn op je handen. Wilt u iets delen met Trouw? Voorbeelden zien die economical bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. EN economical frugal stingy chary fuel-efficient sparing thrifty.

Ro, zoals ik. Indrukwekkend zult u zeggen. Want laten we wel wezen, er bestaan ook koelapparaten die energie- zuiniger zijn en deze zijn niet duurder in met de auto naar amsterdam arena dan de doorsnee koelkast, you hang on to him.

Dutch Integendeel, met mensen die allemaal Nederlands spreken. Ik zou maar zuinig zijn op Ralph. Wie, of zorgt een zuiniger zijn in het engels valpartij voor een diepe snee of verstuikte enkel, zuiniger zijn in het engels, but while we are here we might as well dance, siempre tiene a Win para cubrirle las espaldas y llegar hasta donde el no puedequiere.

Voorbeelden zien voor de vertaling be careful Werkwoord 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Wilt u iets delen met Trouw.

Je wilt vast zuinig zijn op je investering. Susana, zuinig zijn met water. As a nurse in hospital and home care I think that it is of utmost importance that we have to be careful about our body.

Dutch Het is van belang dat ook de verschillende afdelingen binnen de Commissie hun activiteiten afstemmen op een zuiniger energieverbruik en hernieuwbare energiebronnen.

Really, he should be apologizing to this House for misleading it and being economical with the truth. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 10:31 Yonna:
De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. I hear they get terrible gas mileage.