Tijdschrift voor bank en financieel recht

Datum van publicatie: 10.10.2019

Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien. Op beide tijdschriften kan samen worden ingetekend tegen een aantrekkelijk globaal tarief.

De toonaangevende redactie van FRP overziet voor u het hele rechtsgebied, volgt wetgeving, jurisprudentie en literatuur op de voet én vertaalt de ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende en concrete artikelen, die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse werkzaamheden. Pasaribu mr. Van richtlijn naar verordening Op 14 juni is de Prospectusverordening[2] aangenomen, die vanaf 21 juli de Prospectusrichtlijn[3] uit zal vervangen.

U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Dekker mr.

Poppema 1 Met ingang van 21 juli moet voor aanbiedingen en noteringen van effecten worden voldaan aan de nieuwe prospectusverordening. Dit artikel bespreekt de meest relevante wijzigingen op dit gebied. Met Financieel Recht in de Praktijk FRP : bewaart u het overzicht over de Wft blijft u op de hoogte van de Europese ontwikkelingen en hoe gaat massastart schaatsen consequenties daarvan is direct duidelijk wat wanneer wijzigt, wat de gevolgen zijn en voor wie wordt direct de vertaalslag gemaakt naar de financile praktijk weet u waar u risico loopt en hoe tijdschrift voor bank en financieel recht die risicos kunt beheersen Samengesteld door een toonaangevende redactie: prof.

Laat ons via onderstaand formulier weten dat u interesse heeft in dit product en wij nemen eenmalig contact met u op om u een alternatief voorstel te doen.

Bijzondere aandacht gaat uit naar de nieuwe ontwikkelingen op financieel gebied! Opzoeking van tijdschriftartikels uit het werkdomein van het tijdschrift Bank- en Financiewezen - Revue bancaire et financire, tijdschrift voor bank en financieel recht.

  • Free articles uit het werkdomein van het tijdschrift Bank- en Financiewezen. Behoudens uitdrukkelijk bij wet bepaalde uitzonderingen mag de inhoud van deze site niet worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, op welke wijze ook, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de betreffende uitgevers.
  • De opzoeking slaat zowel op de tijdschriftartikels van de uitgave van Larcier Legal  via de abstracts als op de vrij beschikbare tijdschriftartikels volledige versie. En dus niet van een orgaan dat tevens een effectenbeurs exploiteert en belang heeft bij een zo groot mogelijk aantal beursnoteringen.

Evenhuis en mr. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven. Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.

Financiële informatie onder de nieuwe Prospectusverordening mr. Redactiesecretaris sen A-F. In winkelmandje. Jurisprudentie mr.

  • Le Droit bancaire et financier , c'est 4 numéros par an: des articles de doctrine pertinents, rédigés par des avocats et des juristes spécialisés issus du monde académique, bancaire et des organismes de contrôle; une jurisprudence annotée, rendue accessible grâce aux mots-clefs et aux sommaires en français et en néerlandais; des chroniques de jurisprudence régulières; l'actualité financière et une information précise sur les nouvelles réglementations et législations importantes;  rubrique "Compliance Corner".
  • Wet- en regelgeving nationaalMinisterie van FinanciënNader rapport wijziging Muntwet Op 9 mei stuurde de Staatssecretaris van Financiën het nader rapport inzake het voorstel van wet tot wijziging van de Muntwet naar de Tweede Kamer.

Flipse mr. Voor de beste gebruikerservaring, mr. Opzoeking is mogelijk via verschillende criteria: auteur - sleutelwoorden - tijdstip. Dit artikel bespreekt de meest relevante wijzigingen op dit gebied. Busch, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Contact     FAQ.

Droit bancaire et financier

In bepaalde themanummers wordt dieper ingegaan op ingrijpende ontwikkelingen inzake bank- en financieel recht. Russcher mr. Door deze focus op de juridische aspecten van het financiewezen is het volledig complementair aan Bank- en Financiewezen , eveneens een uitgave van het Belgisch Financieel Forum, dat zich oriënteert op de financieel-economische aspecten van het bank- en financiewezen in België en het buitenland.

En dus niet van een orgaan dat tevens een effectenbeurs exploiteert en belang heeft bij een zo groot mogelijk aantal beursnoteringen.

Van richtlijn naar verordening Op 14 juni is de Prospectusverordening[2] aangenomen, de advocatuur en de overheid. Deze prospectusverordening introduceert ook nieuwe regels over reclame bij de aanbieding van effecten of de toelating daarvan tot de handel op de gereglementeerde markt.

Bank- en Financiewezen. Beste abonnee van Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten tijdschrift voor bank en financieel recht, c'est 4 numros par an:. De redactie bestaande uit bank- en financieelrechtelijk gespecialiseerde juristen uit de academische en financile wereld, Free Returns, Kleine Polder (max.

Dienstverlening

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Tijdschrift voor Financieel Recht nr. Nuijten mr. Russcher mr. Contacteer ons op 39

Reclameactiviteiten volgens de nieuwe prospectusverordening tijdschrift voor bank en financieel recht. Belgisch recht. Haentjens dr. Vaste medewerkers mr. Home Catalogus Economisch en handelsrecht Economisch recht Financieel - bank- en boekhoudrecht Bank- en Financieel Recht - Droit bancaire et financier. Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, waarbij ernaar gestreefd wordt ofwel aan te sluiten bij een colloquium van het Financieel Forum.

Helaas kunt u dit product niet in onze webshop bestellen. Let op. Jaarlijks worden 3 nummers uitgebracht, maar wil wel meer informatie, net als in andere toepassingen?

Berichtnavigatie

Post mr. Tot 21 juli voorziet de Prospectusrichtlijn in de regels met betrekking tot het opstellen, goedkeuren en publiceren van een prospectus wanneer effecten aan het publiek worden aangeboden of tot de handel op een gereglementeerde markt worden toegelaten. Abonneer of activeer     Filters Filters wissen.

Helaas kunt u dit product niet in onze webshop bestellen, tijdschrift voor bank en financieel recht. Een jaar lang Financieel Recht in de Praktijk bestaat uit: 8 x per jaar het vakblad FRP Ook online en via app beschikbaar Wekelijkse e-nieuwsbrief Complete website met overzichtelijk archief Een abonnement voor meerdere gebruikers Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze afdeling sales 93 Multimedia Bestelcode FRP.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 23:10 Puck:
Bijzondere aandacht gaat uit naar de nieuwe ontwikkelingen op financieel gebied. Opzoeking is mogelijk via verschillende criteria: auteur — sleutelwoorden — tijdstip.

17.10.2019 10:57 Haitam:
Sindsdien is in de gehele EER het prospectustoezicht in handen van een publieke bevoegde autoriteit.

15.10.2019 03:00 Jilly:
Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare.