Met de auto over naar texel

Datum van publicatie: 10.10.2019

Er lopen alleen maar verharde wegen, dus je kunt overal goed met de auto komen. Het eiland wordt per jaar ongeveer door

Openbaar vervoer op Texel Op Texel is er slechts één buslijn. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Met een overdekt zwembad, een waterspeelplaats, en een speeltuin is het hier het hele jaar door een feest om te zijn!

In vervoerde TESO maar liefst Het park heeft een overdekt zwemparadijs, tennisbanen, een sauna en Turks stoombad en nog meer fijne faciliteiten. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets.

Er is een binnenbad en een wellnescenter met heerlijke sauna en stoombad. Bekijk ook de veelgestelde vragen over Texel. Op Texel is er slechts n buslijn. Van deze 45 eilanden zijn er 25 bewoond. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel, met de auto over naar texel. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen.

  • Je hoeft alleen voor de heenreis een kaartje te kopen.
  • Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Bekijk ook de veelgestelde vragen over Texel! Aantal personen 2 personen. Op de terugweg naar Den Helder wordt niet gecontroleerd, dus daar kun je met de auto meteen aan boord gaan. Gratis met de auto naar Texel. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Kosten auto naar Texel De prijs van een ticket voor de auto varieert per dag.

Als je niet met de auto naar Texel gaat dan mag je deze gratis parkeren op het parkeerterrein naast de terminal.

Het betaald parkeren geldt met de auto over naar texel van 8. Er lopen alleen maar verharde wegen, dus je kunt overal goed met de auto komen.

Kom je met de auto naar Texel. Vanaf Den Helder kun je elk uur van 6. De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Het populaire vliegveld heeft als bijnaam het Vriendelijkste Vliegveld van Nederland.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Sinds maart is het mogelijk om als bezoeker van het eiland een paspoort speciaal voor Texel te krijgen. Meer over parkeren op Texel. De terugreis met de boot is gratis.

Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert? WhatsApp ons. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Bekijk de actie op  Krim. In het Texel Paspoort zit ook een uniek visum namelijk het Texel Visum, met de auto over naar texel.

Ticket voor auto kopen

Achter in het boekje zit een kaart van het eiland, handig! Gratis met de auto naar Texel. We adviseren om vooraf een e-ticket te kopen voor je auto.

Daarbij is het voor gezinnen een ideaal park. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Pak dan vanaf het station van Den Helder de Texelhopperbus lijn 28 naar de veerhaven.

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar, met de auto over naar texel. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. In mei is er bijvoorbeeld gemiddeld 15 uur meer zon dan op het vasteland. Er zijn 2 autodekken, dus er is genoeg plek. Vliegveld Texel wordt vooral gebruikt voor parachutespringen en is het gehele jaar geopend.

Vertrektijden

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je HelloTexel zo goed mogelijk beleeft. Texel is misschien wel met het meest autovriendelijke eiland van de Wadden. Texel Paspoort Sinds maart is het mogelijk om als bezoeker van het eiland een paspoort speciaal voor Texel te krijgen. Uw winkelwagen is leeg.

Achter in het boekje zit een kaart van het eiland, handig. Hoe fijn is dat. Openbaar vervoer op Texel Op Texel is er slechts n buslijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 06:39 Logan:
Aankomst

10.10.2019 02:29 Mavis:
Het is een heerlijke gezinswoning dichtbij De Koog en op 3 km van het strand. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis bevindt zich in Den Helder.