Karretjes voor achter de fiets

Datum van publicatie: 15.07.2019

Vandaag Ophalen Sportief bezig met een fietsaanhanger achter je fiets Een transportaanhanger achter je fiets is perfect om allerlei producten in te vervoeren, zoals de aangekochte boodschappen, spullen voor op je werk of materialen voor als je gaat sporten.

Goede zeepkist.

Nog geen account? Let op de volgende zaken als u een bagagekar gaat kopen Waar op te letten bij de aanschaf van een bagagekar? Als baasje wilt u uw huisdieren, zoals honden en katten, de beste leefomstandigheden bieden. Zie omschrijving. Complete multifunctionele fietskar voor 2 kinderen.

Gebruikt maar in goede staat. Niet goed. Conditie: gebruikt Gebruikt. WeeRide 1. Maximaal laadvermogen Minder dan 20 kg Minder dan 20 kg .

Bekijk Fietskarren. Echt bijna nieuwe aanhangfiets merk slipstream te koop. BTW, excl.

Klik op de link om de korting te activeren Bruin 5. Chicco, groeit met het kind mee van geboorte tot ca. Bolderkar Bolderkar. Officiële zekeringspinnetjes ontbreken. Nieuw Ophalen.

Fietskar 20 inch in zeer mooie en perfecte staat!

Meer informatie. Dankzij de gekogellagerde wielen met luchtbanden, kan u zonder probleem alle mogelijk voorwerpen comfortabel vervoeren. Kortom fietskar. Kan gebruikt worden als fietskar maar. Homcom 1.

Top-Lock 1. Geld terug. KXM 1.

KidsCab 4. Meer informatie. Er zijn ook transportaanhangers om je boodschappen in te vervoeren en speciale fietswagentjes waar je hond in kan plaatsnemen. Merk : diamond minerva. Fietskar plus peuterzitting Bicycle cart with toddler sitting.

Fietskarren, aanhangers & accessoires

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Is nog enkel goed voor wissel stukken of dergelijke  want rist sluit niet meer en kan ook niet meer dicht  ook zitten er vele sche. Polyester Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

  • Koppeling voor aan de fiets.
  • Bezoek website.
  • Kar Nog als nieuw Ophalen.
  • Terug naar inlogscherm.

Mooie combinatie, wandelen of joggen! Neem nu je trouwste vriend mee op een fietstocht dankzij deze comfortabele en ruime hondenkar? Filter resultaten. Bieden hottie Vandaag Brugge. De kinderaanhangers met 1 of 2-zitplaatsen hebben stevige banden, zijkantbescherming en ze liggen stabiel op de weg.

Kan gebruikt worden om te fietsen, is er een karretjes voor achter de fiets aankoopkans. Fischer fietsen 1. Liz Vandaag Grimbergen. Westphal 2.

Let op de volgende zaken als u een bagagekar gaat kopen

Rood Bieden iemand 4 aug. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Is nog enkel goed voor wissel stukken of dergelijke  want rist sluit niet meer en kan ook niet meer dicht  ook zitten er vele sche! Koppeling voor aan de fiets. Inclusief bevestigings materiaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.07.2019 01:29 Wijnand:
Je kunt er een waterdichte hoes bij nemen, zodat je kind en je fietsbak bij regen helemaal droog blijven.

21.07.2019 19:45 Rinesh:
Meer informatie? Hosel 1.