Google drive restore backup iphone

Datum van publicatie: 11.10.2019

Er zijn betaalde oplossingen om de WhatsApp-berichten te herstellen. Nu, ga dan naar de mogelijkheid van het volgende, waar het scannen van Backup zal plaatsvinden.

Gebruik voor de zekerheid altijd een back-up van je telefoon voordat je de verloren WhatsApp-berichten probeert te herstellen. Als u nog andere contacten op een apparaat of simkaart heeft, kunt u  de contacten handmatig terugzetten. Je zult in staat om te kijken naar de berichten in de vorm van het tekstdocument zal zijn, niet op de gebruikersinterface van WhatsApp.

Belangrijk : De media en berichten in de back-up op Google Drive zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie. Dit werkt zelfs bij het overschakelen van Android naar iOS of omgekeerd. Ga naar je contacten en roep op die pagina de algemene opties op.

E-mail: Beoordelingen van GSMpunt. Een back-up herstellen of overzetten WhatsApp vraagt je om je chats en media te herstellen via een back-up als je je telefoonnummer verifieert. Dit is een geweldig alternatief voor iTunes voor het beheren van iOS data, back-up van de gegevens van de iPhone selectief zonder overschrijven van de inhoud die al bestaat, altered faces and edited arms in annual snap, maar google drive restore backup iphone was altijd al van jou.

Hans-Christian Dirscherl. Een back-up van app-instellingen terugzetten Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Hoe WhatsApp op iPhone te vergrendelen zonder apps.

Let op : Onafhankelijk van de grootte van de chat, kan het maken van de eerste back-up even duren.

Android naar IOS contacten

Pak je nieuwe iPhone en installeer WhatsApp. Dit vinden wij jammer, want webwereld. Google Drive back-up probleemoplossingen Als het niet lukt om een Google Drive back-up te maken, probeer dan de volgende stappen: Controleer of je een Google-account hebt toegevoegd aan je telefoon. Een Google Drive back-up maken Je kan van je chats en media een back-up maken naar Google Drive, zodat de chats en media overgezet kunnen worden als je een nieuwe of andere Android-telefoon krijgt.

Informatie over het herstellen van berichten vind je op: iPhone Windows Phone.

  • Voorbeeld : Probeer te verbinden met wifi als het niet lukt om een back-up te maken via een mobiel netwerk. Voor sommige gegevens wordt ook de pincode, het patroon of het wachtwoord voor schermvergrendeling gebruikt voor versleuteling.
  • Veelgestelde vragen. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Schakelen tussen back-upaccounts Open de app Instellingen op uw apparaat. U krijgt een optie om te herstellen van verschillende eerdere back-upkopien. Dit werkt over het algemeen ook als je een nieuw nummer hebt. Stel in plaats van een veegbeweging of een Smart Lock een pincode, patroon of wachtwoord in als schermvergrendeling om uw opgeslagen gegevens te helpen beveiligen. Alle google drive restore backup iphone u verplicht om zich bewust zijn van is dat je ze alleen gelezen worden door het openen van uw e-mail alleen als zij zullen werkelijk niet worden hersteld op uw iOS-smartphone.

Helaas is de prullenbak niet beschikbaar op de iOS- en Android-telefoons. Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen, google drive restore backup iphone. Als je een back-up wilt maken via een mobiel netwerk, dan kun je een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek het niet komen opdagen ander woord aanvragen bij je werkgever.

Back-ups zoeken en beheren

Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Tik op Herstellen. Ook, gebruik maken van een verlichting draad voor het koppelen van je iOS-smartphones. Bewaar mijn naam, e-mail, en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar.

In deze blog, we gaan om te praten over de verschillende manieren waarop u kunt herstellen WhatsApp van Google Drive naar iPhone. Zoek in de databasemap naar de bestanden met de volgende naamnotatie. USB-C Headset, waarom eigenlijk, google drive restore backup iphone. U kunt het proces herhalen om de WhatsApp-gegevens vanaf elke datum terug te krijgen door de back-upbestanden te hernoemen.

Apps kunnen tegenwoordig behoorlijk wat ruimte innemen. Onthoud welk Google-account je kiest voor je back-up.

Stap 2: Daarna, vindt u een aantal fundamentele details te krijgen, die u moet zich bewust zijn van. Android Chats. In deze blog, we gaan om te praten over de verschillende manieren waarop u kunt herstellen WhatsApp van Google Drive naar iPhone.

De app kan helaas niet alle gegevens die beschikbaar zijn op Android-smartphones over te dragen, maar de app wordt voortdurend bijgewerkt. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van het huidige bestand msgstore. Deze map bevindt zich op de SD-kaart of in het interne geheugen van uw smartphone.

Gerelateerde artikelen Een back-up maken van foto's en video's Bestanden en mappen opslaan op Google Drive Back-ups van contacten op een apparaat of simkaart maken en terugzetten Een onlangs verwijderd Google-account google drive restore backup iphone Bestanden overzetten tussen uw computer en Android-apparaat, google drive restore backup iphone.

Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Krijg iMyfone iTransor. Sommige mensen zijn niet eens op de hoogte van de back-upoptie terwijl anderen zich zorgen maken over het WhatsApp-gegevensverbruik of de beveiliging. Controleer of er genoeg ruimte vrij is op je telefoon om de back-up te herstellen!

Handmatig een back-up van gegevens en instellingen maken

Scroll door de lijst totdat je WhatsApp gevonden hebt. Een back-up van app-instellingen terugzetten Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Aanmelden Herstel uw wachtwoord.

Je zult in google drive restore backup iphone om te kijken naar de berichten in de vorm van het tekstdocument zal zijn, niet op de gebruikersinterface van WhatsApp. We hopen dat de bovenstaande oplossingen om WhatsApp-berichten te herstellen komen om u te behoeden voor het uitgeven van geld aan apps van derden. Wacht en zorg ervoor dat de pc je iPhone detecteert.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 01:10 Guido:
Log in op het account dat u wilt toevoegen. De app herstelt niet alleen je chatberichten, maar ook alle afbeeldingen en video's die je hebt ontvangen.

14.10.2019 13:09 Hayriye:
Een back-upaccount toevoegen Open de app Instellingen op uw apparaat.