Empire state building new york pass

Datum van publicatie: 13.10.2019

Een absolute aanrader, wij waren slechts vier hele dagen in New York maar met deze Pass en de Hop-on Hop-off Pass waren wij in staat toch de meeste van de aangeboden attracties te bezoeken en op een goede manier te bereiken. Een 2-day pass is inderdaad wat gehaast: een 3-day, 5-day of 7-day is een stuk fijner!

Met deze pas krijgt u een uitgebreid Hop-on Hop-off ticket, kunt u One World Observatory bezoeken en zelfs een aantal keer gratis of tegen sterk gereduceerd tarief lunchen.

Alvast bedankt voor je reactie Lisette! Daarnaast biedt de kaart korting bij diverse winkels en restaurants en heb je in sommige gevallen de kans om lange rijen te skippen. Vrijheidsbeeld Bestel e-tickets en vermijd wachtrijen Koop hier tickets. Tours en bezienswaardigheden. Ook is de pas perfect voor mensen die meer willen zien dan alleen de allerbekendste attracties.

Sluiten Zoeken. Er zijn verschillende passen beschikbaar, maar de drie die hieronder staan kun je van te voren gemakkelijk online bestellen. Goed artikel. Het e-mailadres of wachtwoord dat u hebt ingevoerd, is onjuist. Meerdaagse treinreizen.

Maar je hebt als betaald via de pass.

  • You also have the option to opt-out of these cookies.
  • In New York is dit nou eenmaal een must!

Geschiedenis van het Empire State Building

Tussen en is het nog erg rustig op het observatiedek. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken en me afmelden voor de nieuwsbrief. De andere passen kun je niet online kopen en daarom zet ik ze niet in deze lijst. De New York Pass biedt ook een fysieke pas aan, deze kunt u in New York ophalen of thuis laten bezorgen. Ik ben in mei naar New York geweest.

  • Elke attractie waar je komt, scant de medewerker je pas en daarmee krijg je toegang.
  • Toch lijkt het me een vermakelijke manier om een goede eerste indruk van de stad te krijgen!

Bekijk dan dit filmpje. Er zijn verschillende kortingspassen voor New York op de markt. Ik heb een 5-day pass aangeschaft een paar weken geleden incl. Dit zijn bekende bezienswaardigheden zoals het MoMa en het Empire State Building, maar ook minder bekende attracties zoals gave walking tours en diverse boottochten, empire state building new york pass. De Hop On Hop Off bus is niet inbegrepen.

Henriette W.

Hoe werkt de New York Pass?

Dat is de New York Pass een echte aanrader. Kun je met de new york pass ook twee keer een bezienswaardigheid bezoeken?

Pak deze korting.

Tijdens die dagen kun je onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. We bekijken We bekijken uw materiaal en nemen zo snel mogelijk contact met u op, empire state building new york pass. Ik meen 7 of 9 dagen geldig en geldig voor 6 attracties, scooter en bromfiets. Tours per Vespa, waarbij er vier vastliggen en je bij twee attracties kunt kiezen uit twee mogelijkheden.

Waarom n uitzichtpunt beklimmen als je er meerdere hebt. Zoeken naar:!

Ook die tickets kan je online boeken. Vooral het uitzicht op Times Square vond ik geweldig! U betaalt een vast bedrag voor de pas, afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt dat deze geldig is. Ik zou zeker even kijken wat je allemaal wilt doen, vaak is een pas wel het voordeligst.

Middag Avond. Is het mogelijk om de pas ook op 5 verschillende mobieltjes te downloaden en te gebruiken.

Ik ga in december voor het eerst naar New York dus erg fijn om dit artikel te lezen. Zoeken Zoeken. De mooiste discounts en New York deals vind je tijdens Black Universiteit leiden campus den haag opleidingen. New York Hip-Hop Tours.

En heb jij dit via internet gedaan! Lees meer hier. Het zou het grootste gebouw ter wereld worden en nog hoger zijn dan het Chrysler-gebouw en 40 Wall Street. U kunt de passen op uw mobiel laten zien.

De New York Pass wel of niet de moeite waard?

Trektochten en kamperen. Maar bij een bezoek aan een museum, Madame Tussaud, fietshuur, Empire State Building etc hoeft dat weer niet.

De redenen dat reizigers voor deze tour kiezen Krijg toegang tot de 6 topattracties van NYC gedurende 9 dagen, waarbij je vaak de toegangslijnen overslaat. Met beide passen kunt u de Uptown en Downtown tours doen.

Houdt u van geschiedenis. Aan de andere kant kijk je over het groene Central Park en zie je pas echt hoe enorm dit park is, empire state building new york pass. Ik koop hem ford ecosport personal lease keer opnieuw als ik de stad bezoek.

Je kunt er gratis het Empire State Building en de Top of the Rock mee op, die twee mag je sowieso niet missen bij een eerste bezoek.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 06:46 Patrique:
Dan is de New York Pass beter voor u. Wat maakt deze pas zo anders?

18.10.2019 03:25 Hendry:
Tickets en passen voor sportevenementen.

20.10.2019 20:26 Attila:
Met de Day Pass kunt u wel One World Observatory bezoeken, een toren die bij geen enkele andere pas is inbegrepen.