De halve maan brugge menu

Datum van publicatie: 10.10.2019

Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Geschikt voor vegetariërs. Beoordelingen

Caroline M. Tijd van het jaar. Bedank Caroline M. Beoordeeld op 4 mei via mobiele applicatie Zeker een bezoek waard!

In het najaar van werd tevens het seizoensbier Brugse Bok voor het eerst gebrouwen. Het complex kreeg toen ongeveer zijn huidige vorm, met een koelschip , een grote moutvloer en een eest naar Duits model.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen? Wie zijn wij. Zo werden bij De Halve Maan een mouterij en een eest opgetrokken en werden Engelse bieren zoals stout en pale ale gebrouwen.

Bedank rensd! Sluit over 27 min: - Lekker eten en vriendelijke bediening.

Pub en brouwerij, Belgisch. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt?
  • Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Die werd ontmanteld, waarna de bottellijn en vatenlijn naar Brugge werden overgebracht.
  • Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?

Nieuwsbrief

Fijne plek om even uit terusten van een prachtig Brugge. In september nam de brouwerij een dubbele bierpijpleiding in gebruik die de brouwerij aan het Walplein verbindt met bottelarij in het Waggelwater.

Warenhuisketens werden steeds populairder, maar de brouwerij was te kleinschalig om daar te kunnen leveren. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Zo werden bij De Halve Maan een mouterij en een eest opgetrokken en werden Engelse bieren zoals stout en pale ale gebrouwen. Alles weergeven.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Vlotte bediening en goede service Grieks 1. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Beoordeeld op 18 oktober via mobiele applicatie Lekker eten en vriendelijke bediening!

CONTACTINFORMATIE

Duits Bedank Miet-Salvatore. In investeerde hij hiertoe in nieuwe koelinstallaties. Ook werden zeven grote nieuwe tanks geplaatst, die samen

TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Bedank Caroline M. Locatie en contact. Duits. Brouwerij De Halve Maan Geclaimd.

Navigatiemenu

Bedank HvA Alle 4 vragen weergeven. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

  • Fins 1.
  • De leiding, die zowel Brugse Zot als Straffe Hendrik vervoert, is 3,2 km lang en zit op sommige plaatsen 34 meter diep onder de grond.
  • Vanaf nam de productie gestaag toe, nadat de broers hadden geïnvesteerd in een moderne stoomketel.
  • Fins 1.

Beoordeeld op 28 november Lunch als je tijd hebt. Men brouwde toen op een ambachtelijke manier troebel en zurig bier van hoge gisting met een beperkte houdbaarheid. Bedank Caroline M. Men had een hele ploeg ter beschikking die met paard en kar en later met vrachtwagens in West-Vlaanderen dranken aan huis leverde. Bekijk alle 97 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Vlotte bediening en goede service TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent de halve maan brugge menu reizigersbeoordelingen ontvangen.

Waarderingen en beoordelingen

Nederlands Het bier werd oorpsronkelijk gebrouwen door brouwerij De Gouden Boom. Bedank OAProbertl. Men had een hele ploeg ter beschikking die met paard en kar en later met vrachtwagens in West-Vlaanderen dranken aan huis leverde.

Alles weergeven. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Op dat moment was Duitsland toonaangevend op brouwkundig vlak, dus ging Henri daar extra brouwerskennis opdoen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: