Hoeveel verdien je bij kruidvat

Datum van publicatie: 09.10.2019

Niks achterdochtigheid, als jij al dit soort persoonlijke gegevens gewoon wilt vertellen, mij best, maar niet iedereen wil dat. Zoek meer berichten van Estar.

Hoop wel dat ik word aangenomen, want ik ben mn andere baantje zat. Werken bij Kruidvat was leuk, 6 maand lang. Sweetprincess20 Berichten: 1. Spiegelen lijkt heel vervelend maar toen ik eenmaal de handigheid een beetje tepakken kreeg vond ik het echt niet erg. Het lijkt mij een stuk leuker dan een supermarkt omdat kruidvat toch iets kleinschaliger en gezelliger denk ik is, bovendien gaan ze iets netter met hun personeel om, is mijn ervaring.

De dag nadat ik dit hoorde begon ik om 8u20, hierover werd ik aangepakt. Girlscene Forum » Girlscene » Lifestyle » Werken bij de kruidvat.

Op het sollicitatieformulier stond al voorgedrukt bij cursussen 'EHBO', is het een voordeel als je dat al gedaan hebt? Mij onthouden. Je kunt dan wel een Job alert aanmaken, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van nieuwe vacatures. De sfeer zit er wel goed. Defenestration Berichten: Candyholic Gast.

  • Hoewel die kleinere daar ook niet zo zijn is.
  • Wel mag je dan maar tot 7 uur werken volgens de wet. Begon elke dag een kwartier vroeger.

Hoeveel betaalt Kruidvat in Nederland?

Ik heb ook helemaal niet gezegd dat ze dit niet mochten weten. Vervolgens werk je de hele avond hard door en is het 9 uur als je eindelijk weg mag. Aangezien ik op een zaterdag niet had kunnen eten was ik nog snel eten gaan halen, begon om 8u30 en éénmalig om 8u25 opgestart. Luigi Berichten: Ik heb er bijna een jaar gewerkt en vond het erg leuk. Ik heb er bijna een jaar gewerkt, en ik vond het eerlijk gezegt niks! Believe you can and you're halfway there.

Musiciannotes Berichten: 1. Of ik bezwaar had tegen zo'n onderzoek en of ik er bezwaar tegen heb om bijgeschoold te worden Wij hadden soms wel zo'n 20 sollicitaties binnen op 1 vacature, hoeveel verdien je bij kruidvat.

Je kunt dan wel een Job alert aanmaken, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van nieuwe haar blonder maken zonder verven. Onze community staat klaar om te antwoorden. Na een paar uur inwerken weet je wel hoe het moet en ben je klaar wat betreft de uitdaging. Het was heel saai telkens moest ik hetzelfde doen? Ik heb ook gesolliciteerd bij de Kruidvat en het lijkt me best leuk om daar te werken.

Blader door alle salarissen bij Kruidvat op categorie

Ik heb ook gesolliciteerd bij de Kruidvat en het lijkt me best leuk om daar te werken. Menu Home. Ik heb ook niet alle vragen ingevuld, mja dat maakt vast niet uit

Soms moest ik tot heel laat doorwerken op vrijdag vulavond bij ons en ik moest juist al meteen al achter de kassa, terwijl ik nog niks ervan wist. Verdien je zo weinig dan bij het Kruidvat. En ik had vandaag een gravin aan m'n kassa Wij streven er naar je binnen 3 weken een reactie te geven op jouw sollicitatie, hoeveel verdien je bij kruidvat, immers bijna 5 gulden en ik had nog nooit geld verdiend. Verkoopster   voormalige medewerker pijn in buik boven navel   Deinze - 4 augustus Wat voor mijn gevoel toen een heel bedrag wasper mail of telefonisch.

Er wordt bij mij in de buurt een nieuw filiaal geopend. Hoe kan ik solliciteren?

Daarom werken we net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Ik vond het persoonlijk leuk in het begin, ik kreeg de kans om veel te leren en zelfstandig taken uit te voeren. Enkel menselijke robots worden daar gehouden. Luigi Berichten: Alsof je een psychologish onderzoek nogdig hebt als vulploegger.

In de zomer val je wel dood in het magazijn want de hoeveel verdien je bij kruidvat is enorm warm en daar doen ze helaas niks aan. Mais la ralit en est bien loin!. Ben je klant en heb je een andere vraag dan over vacatures en sollicitaties. Verkoopster   voormalige medewerker -   Aalst - 27 mei. Meer zoekopties. Verkoopster   voormalige medewerker -   merksem - 19 juli Ads door Google.

Weet jij het antwoord?

Ik ben zeker de enige die het werk bij de Kruidvat echt niet leuk vond? Anonymous Gast. Op maandagavond worden die actieproducten dus in de schappen gezet.

In het begin waren mijn collegas super en ging ik graag werken,op het einde was het grotendeel van de mensen weg of naar een andere winkel en was het een beetje hopeloos. Ik heb alleen gehoord dat het best zwaar werk is, tenzij je cassiere bent. Na een paar uur inwerken weet je wel hoe het moet en ben je klaar wat betreft de uitdaging, hoeveel verdien je bij kruidvat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 02:03 Alfredo:
Zoek meer berichten van marrel. Kassa vind ik leuk om te doen ik heb vandaag mijn aller eerste pakje condooms verkocht , het is wel afwisselend en je kunt een beetje met mensen kletsen

18.10.2019 19:38 Dorieke:
Ik zei dat ik eigenlijk pas om 8u30 zou moeten beginnen dus dat ik nog steeds op tijd was, waarbij ze op mij begon te roepen waar iedereen bij was. Bij mij ook

17.10.2019 18:20 Billal:
Ik heb er bijna een jaar gewerkt, en ik vond het eerlijk gezegt niks! Met meer dan  winkels in Nederland vind je altijd een geschikte vacature bij jou in de buurt.