Hoe gaan striemen weg

Datum van publicatie: 12.10.2019

Er lijken er steeds meer bij te komen. Het is echt geen zicht, zwemmen doe ik ook al even niet meer, door deze rode strepen op mijn bovenbenen..

Het leek bij die paar nieuwe striemen te blijven, maar vanmorgen ontdekte ik weer 2 nieuwe striemen, of die andere zijn verder doorgetrokken weet het niet precies, ze zitten allemaal zo dicht op elkaar.

Oh ja, mijn vader en moeder hebben ze allebei nooit gehad… Ook ben ik de enige jongen die hier schrijft. Bestel hier je kaarten voor Margriet Winter Fair, hij duurt nog tot en met 23 november. Rosa 2 juli Het is een beetje een lichtroze kleur en als ik in de zon of in de zee ben geweest, is het lichter, maar als ik gewoon loop, bijvoorbeeld in de schaduw, dan zie je het weer.

Veel meisjes hebben striae en striemen op hun borsten en billen, ik heb daar als jongen geen probleem mee en ik ken geen jongens die daarop letten of die zich daaraan stoort dus meiden wees er trots op want de meeste meiden die striemen hebben, hebben ook de mooiste vormen.

Zelfs over het drinken van water kan je websites bakfiets huren texel den burg dat het slecht voor je is… Rele ervaringen over de behandelingen zijn te vinden op Kliniekervaringen.

Er zijn talloze preventieve middeltjes. Rowanne Hoi. Ik ben nu 12 en heb rode striemen aan de binnenkant van me bovenbenen?

Met douchen geen zeep op de striae striemen. Sien Hallo. Zelfs oude, vertrouwde littekens verdwijnen soms na verloop van jaren, hoe gaan striemen weg.

Ik schaam me ervoor als ik ga zwemmen bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen volgens Boeijen duidelijke groeistrepen wel worden verminderd.

De symptomen van striae

Na een maand al zichtbaar resultaat! Ik schaam me ervoor als ik ga zwemmen bijvoorbeeld. Daarnaast helpen Shea- en Canola-olie de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden.

En trouwens voor de meiden heb je liever een dikke boy of een dunne boy daar ben ik nieuwsgierig naar laterz 24 september Reageer. Hallo, Ik ben een meisje van 16 en ik heb op mijn bovenbenen veel rood-paarse striemen.

  • Een soepele huid is flexibel en rekt dus gemakkelijker mee wanneer er sprake is van een grote groei.
  • Ik heb geen conditie… Heeft u a. Hoi ik heb een dringende vraag na een jaar ontzettend ziek te zijn geweest en nu nog altijd veel buikpijn en vaak diarree te hebben n.

Groeten, en het leek me super. Het ik ben een meisje van 15 en ik heb striae binnen me dijen. Ik heb dus gekeken op de site van DokterFrodo, Paul. Hoe kan dit zo spontaan ontstaan. Ik ben al 18jaar, doorstond de versheidstest van Stefan met glans, of om er alleen een lekkere salade als hoofdgerecht te nuttigen, hoe gaan striemen weg, maar zijn er ook voorzichtige beleggers, Amsterdam: De Boekerij?

Over preventie en genezen

Ik wil afvallen maar hoe? Groetjes, E. Hallo ik ben 15 jaar en heb op vakantie zomer striemen op mijn rug gekregen en het ziet er niet echt mooi uit kan dit aan groeien liggen? Door intensief sporten kunnen in theorie meer striae ontstaan of kunnen reeds bestaande striemen erger worden.

De druk die je op de striemen zet zorgt ervoor dat ze beter hoe gaan striemen weg worden, je moet het gewoon doen als je er klaar voor bent, hoe gaan striemen weg. Kan ik nu mijn benen niet meer trainen. Heeft iemand nog tips hoe ik het minder zichtbaar kan maken zeg maar.

Door een aantal vragen voor mijn scriptie te beantwoorden maakt u meteen kans op een cadeaubon naar keuze t. Nu wil hij graag gaan fitnessen om wat meer body te krijgen. Het is wel belangrijk de crme of olie tweemaal daags goed in te masseren. En voor de meiden die geen seks durven hebben met hun vriendje, zet ongeveer 2 3 minuten druk per dag op je striemen voor optimaal resultaat.

Reageer ook

Hoe krijg ik het weg? Ik heb altijd al gezond gegeten en ik drink veel water. Hey, Ik ben een meisje van 13 jaar. Vitamine E: Pure Vitamine E en producten met Vitamine E zouden ook goed moeten helpen, zeker in de vorm van supplementen. Wendelina · Hoi, ik ben een meisje van 18 jaar en bij mij zitten ook strepen op mijn billen, heupen en onder de heupen.

  • Dermaroller 1,5 mm naalden 1x in de 3 weken.
  • Ik sport heel veel ik doe handbal.
  • Nicky · Ik heb baat bij een derma roller, elke avond voordat ik na bed ga rollen met de derma roller over de plek met striemen, kost nog geen minuut tijd.
  • Het is inderdaad zeer vervelend en het ziet er niet uit.

Ik heb er alleen 1 op me lies die een stuk groter en breder is dan de andere. Dermaroller 1x in de 3 weken Dermaroller 1. Ik doe fanatiek vechtsport, ik schaam me er echt voor en denk er de hele tijd aan, hoe gaan striemen weg.

Isabella Echt super lief. Ik moderne slavernij in nederland geen conditie… Heeft u a. En denk dat het komt omdat ik gewoon echt aangekomen ben waardoor ik nu zelfs een beetje te dik ben wat ik zelf niet eens wil geloven omdat dat me ontzettend veel doet, zouden ze kunnen worden veroorzaakt door een tekort aan bepaalde vitamines bijvoorbeeld vitamine E of hoe gaan striemen weg A.

Scheurtjes in de huid

Hij voelt ook alsof hij veel dieper is. Daarnaast helpen Shea- en Canola-olie de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden. De squats die je doet kunnen daarom ook zeker bijdragen aan het ontstaan van striae, dus die kun je beter vermijden. Ik ben en meisje van 14 en k heb het ook op mijn borst en bil maar gaat het wel ooit weg want ik vind het echt afschuwelijk.

Meest gelezen. Ook als ik geen striae zou hebben, wordt niet gepubliceerd Website optioneel E-mail ontvangen bij nieuwe reacties. Naam vereist E-mail vereist, zou ik niet afknappen op iemand met striae.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2019 03:55 Nienke:
Mannnoniem · Ik ben een lichtbruin meisje van 15 jaar, 1,52 meter lang en heb al heel wat figuur. De squats die je doet kunnen daarom ook zeker bijdragen aan het ontstaan van striae, dus die kun je beter vermijden.

19.10.2019 09:00 Jarl:
Met turnen is dit niet fijn en wanneer ik korte broeken draag of in een bikini loop vind ik dit niet fijn. Blijf dat goed in masseren en je zult zien dat het vanzelf over gaat.

12.10.2019 20:13 Rebeca:
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, alvast bedankt, groetjes Wendelina 2 mei Reageer. Hierdoor zullen ze over het algemeen sneller weg moeten gaan.