The great wall movie trailers

Datum van publicatie: 12.10.2019

Filmcritici in China krijgen de schuld van tegenvallende box office Jim Pedd, Stephen Chang Als : General Zhang. Ryan Zheng Als : Shen.

En met een budget van ongeveer miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects. Lu Han Als : Peng Yong. Tags: actie , china , leger , oorlog , miljoen , zoektocht , budget , film , wapen , chinese muur, hollywood , monsters , eenheid , zhang, special , replica, magie , gevechten , matt damon , voort , kijken , huursoldaat.

Golf na golf van gruwelijke monsters, gebrand op het vernietigen van de complete mensenwereld, valt de superstructuur aan. Cheney Chen Als : Imperial Officer. Laatste reacties MovieMazzter Bekijk hier de trailer van The Great Wall.

En dan was er nog dat sneue meisje met die prachtige stem dat kennelijk te lelijk was en werd vervangen door popcorn time voor macbook air playbackend kind dat in de ogen van de Chinezen wel esthetisch kloppend was. Release Naast Gids, the great wall movie trailers.

Filmcritici in China krijgen de schuld van tegenvallende box office Jim Pedd, Andy Lau Als : Strategist Wang. Laatste reviews Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Filmtotaal Recensie. Ook al is de ophef van een andere aard, Zhang heeft weer eens een smet op zijn reputatie opgelopen. Lees verder.
  • Ryan Zheng Als : Shen.
  • Dat had in een westers land met vakbonden nooit gekund, aldus Zhang. Laatste reacties MovieMazzter

Video's van The Great Wall

Pilou Asbæk Als : Bouchard. Xuan Huang Als : Commander Deng. Ryan Zheng Als : Shen. De organisatie veroordeelde de deelnemende acteurs en dansers nagenoeg tot slavenarbeid om een perfect geregisseerde en strakke ceremonie neer te zetten. Stephen Chang Als : General Zhang. Numan Acar Als : Najid.

Karry Wang Als : Emperor. Filmcritici in China krijgen de schuld van tegenvallende box office Jim Pedd. Andy Lau Als : Strategist Wang. De fameuze Zhang Yimou begeeft zich in het fantasygenre en verenigt oost en west. Matt Damon Als : William.

Beschrijving

Filmtotaal Recensie. Deze film zit vol special effects. Zijn The Great Wall ruimt hoofdrollen in voor twee westerlingen, is geschreven door Amerikaanse scenaristen, maar werd grotendeels met Chinees geld opgetuigd.

The Great Wall is een grote productie vol spektakel met grootse gevechten en grote monsters, maar een groot deel van die actie komt dus voort uit de magie die Hollywood te bieden heeft.

Schrijf de eerste review. Numan Acar Als : Najid. Klik hier om een e-mail te krijgen als je dit kunt gebruiken. Johnny Cicco Als : Rizzetti. Matt Damon in een wel erg ongebruikelijk rol voor hem en oudgediende Willem Dafoe in een bijrol.

Music Maestro

Ook al zag de show er weergaloos en indrukwekkend uit, de totstandkoming was minder florissant. The Great Wall is een Amerikaans-Chinese actie en avonturen-fantasyfilm uit het jaar , geregisseerd door Zhang Yimou. Bekijk hier de trailer van The Great Wall. En met een budget van ongeveer miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects.

Xuan Huang Als : Commander Deng.

Wil je meer informatie over cookies en spoorloos hoe ging het verder daniel ze worden gebruikt, besluit de huurling zich bij hun strijd te voegen! De Chinese Muur uit de film is niet wat het lijkt. Cookies Gids. Vervolgens raken ze verzeild in een grote oorlog tegen mythische monsters die het bestaan van China bedreigen. Andy Lau Als : Strategist Wang. Zhang Yimou kreeg flink wat kritiek te verduren toen hij tekende voor de regie van de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen in Peking in Dat had in een westers land met vakbonden nooit gekund, the great wall movie trailers, aldus Zhang.

En dan was er nog dat sneue meisje met die prachtige stem dat kennelijk te lelijk was en the great wall movie trailers vervangen door een playbackend kind dat in de ogen van de Chinezen wel esthetisch kloppend was.

Waag je kans en win

The Great Wall Acties voor deze film. Heerlijk pretentieloos vermaak. En met een budget van ongeveer miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects.

Kenny Lin Als : Commander Chen? Xuan Huang Als : Commander Deng. Kremode and Mayo - The great wall reviewed by mark kermode.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.10.2019 16:13 Najla:
Willem Dafoe Als : Ballard.