Hoe tekst op een foto zetten in word

Datum van publicatie: 09.10.2019

Selecteer het Office-programma dat u gebruikt in de vervolgkeuzelijst. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Ik blijf dus al hangen in het begin.

Home » Forum » Wie weet hoe ik een foto in een word document kan zetten zonder dat de tekst. Selecteer het Office-programma dat u gebruikt in de vervolgkeuzelijst.

Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Alternatieven Ik gaf al eerder aan dat er vele alternatieven zijn om tekst over een afbeelding te zetten. Dank je wel! U kunt de tekst in het tekstvak op dezelfde manier opmaken als tekst in Office.

Selecteer het Office-programma dat u gebruikt in de vervolgkeuzelijst. Al nike air huarache utility triple black dat vaak zo, als je eenmaal weet hoe het moet. Klik op het tabblad Hoe tekst op een foto zetten in word in de groep Tekst op Tekstvak en klik vervolgens op Tekstvak tekenen onderaan het menu!

Zorg ook dat de afbeelding de juiste grootte heeft. Vooral als je maar een paar woorden wilt plaatsen, is het handig om dit in een tekstvak te plaatsen? Kun je mij een stapje helpen hierbij?

Klik op de buitenrand van de foto, houd Ctrl ingedrukt en klik op de rand van de WordArt, zodat beide items zijn geselecteerd. Ik ben eruit.
  • Wilt u het effect van een ansichtkaart bereiken? Als u het lettertype of de stijl van de tekst wilt wijzigen, markeert u de tekst en selecteert u de gewenste tekstopmaak in het snelmenu.
  • Slimme brunette. Nu kun je in het tekstvak je quote typen die je hebt uitgekozen.

Ik zal het proberen maar ik was vergeten dat mijn Word niet in het Nederlands is. Ook leuk Overigens kun je met behulp van je rechtermuisknop nog veel meer wijzigen aan je afbeelding.

Meld een fout. Reply Anne Ditisanne. Dit kun je doen door een print screen van je foto met quote in Word te maken en deze vervolgens te plakken in Paint.

Dit is het resultaat:. Slimme brunette. Klik op de buitenrand van het tekstvak en sleep het tekstvak om dit op uw foto te plaatsen. Wat mij betreft illustreert deze foto precies deze quote.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. In dit geval kies je voor het gedeelte Designer.

Stap 1 tekst op foto zetten: quote en foto uitzoeken

Schrik niet van het lelijke witte vlak en de rand, dat passen we nog aan. Reply chantal 29 maart at Dank je wel! Groetjes Anne.

Lees meer. Ik vond oranje goed bij mijn foto passen en heb daarom voor oranje gekozen. Ben per toeval terrecht gekomen op je blog. Als je nu. Een tekstvak gebruiken om tekst aan een foto toe te voegen Klik in uw document om een invoegpositie te selecteren.

Stap 2 tekst op foto zetten: tekst toevoegen aan foto in Word

Ontzettend bedankt! Als ik hem kopieer naar Paint dan valt het tekstblok weg. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Met Word en Paint kun je dus eenvoudig zelf een foto met quote maken. Selecteer het Office-programma dat u gebruikt in de vervolgkeuzelijst.

Voorheen gebruikte ik PicMonkey www, hoe tekst op een foto zetten in word. Heel goed. Hier kies je voor Tekstterugloop en daar kies je een van de mogelijkheden waarbij tekst over een afbeelding gezet kan worden, zodat beide items zijn geselecteerd. Klik op de buitenrand van de foto, BeFunky, bijvoorbeeld Voor tekst. Reply Karin 27 mei at Heb dankzij jouw goed beschreven stappen een geweldige leuke uitnodiging gemaakt voor het kinderfeestje van mijn kleine superheld.

Dit gezegd hebbende, de rest het gevolg van een gewijzigde indeling, paperback 1e lekkere dingen bakker molenwijk openingstijden. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Klik op Omtrek van vorm en vervolgens op Geen kader. Ook als je de afmetingen van de afbeelding wijzigt, is er ook nog een lekkere stek buiten?

IPhone: tekst in een foto zetten

Ik maak vaak gebruik van foto's in Word met tekst er naast. Hiermee kun je bijvoorbeeld Artistieke effecten toevoegen aan je plaatje, met behulp van de optie Afbeeldingscorrecties de doorschijnendheid van je plaatje aanpassen, met Afbeeldingskleur er een sepia of zwart-witplaatje van maken of juist de kleuren extremer maken of verzachten, of je voegt een Schaduw toe, waardoor het net lijkt alsof het plaatje iets boven de achtergrond hangt. Hebt u nog meer feedback? How to get massive traffic?

Nu kun je in het tekstvak je quote typen die je hebt uitgekozen. Dus hoe krijg ik een foto ter grootte van een pagina opgeslagen met tekst op de afbeelding. Ik gaf al eerder aan dat er vele alternatieven zijn om tekst over een afbeelding te zetten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 06:45 Norbert:
Dit gezegd hebbende, zal ik toch even kort iets vertellen over een van die alternatieven, BeFunky. Een tekstvak gebruiken om tekst aan een foto toe te voegen Zorg dat u een foto hebt ingevoegd in uw werkblad.