Zwanger en geverfd met verf op terpentinebasis

Datum van publicatie: 13.10.2019

Als het alleen de badkamer betreft, is het risico klein; het gaat meer om slaapkamers, omdat je daar ruim een derde van de dag doorbrengt en dus relatief veel kankerverwekkende verfluchtdeeltjes kan binnen krijgen.

Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met onze privacybeleid Akkoord. Verlucht ontkwam ik niet aan.

Ventileer die kamer en de rest van het huis goed. Als er nieuwe, jonge gezinsleden bijkomen dan is er extra reden om het huis anders in te richten, wat meestal gepaard gaat met het interieur eens grondig opnieuw schilderen, om de nieuwe levensfase te onderstrepen.

Iemand hier meer verstand van?! Daarom op Verfklussen. Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak! Sommige zeggen zelfs dat de stoffen schadelijk zijn voor je baby. Ik werd op dit artikel geattendeerd en heb het uit nieuwsgierigheid gelezen.

Dit had ik opgezocht op het net. Informatie, tips en schilders vergelijken. Op die manier bereiken ze het lichaam van je kind. Er is een duidelijk verband tuissen het verven van kamers in huis en kinderleukemie. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Misschien kun je proberen om de verf af te nemen met water met hierin een fikse scheut schoonmaakazijn.

Ook voor verf voor kozijnen en alles bestaat tegenwoordig verf op waterbasis hoor, terpetine wordt volgens mij zoveel mogelijk geweerd.

Oei, Hannekeloge. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Die verantwoordelijkheid ligt bij anderen. Van 1 keertje zal er niet snel iets mis gaan. Moet de babykamer geverfd worden, begin hier dan ruim op tijd mee zodat alle verflucht is verdwenen wanneer de baby komt! Kan de azijn de verf niet nog weker maken door de bijtende werking? We zijn inmiddels druk bezig met de slaapkamers aan te pakken.

Verlucht ontkwam ik niet aan! Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik vakantie met hond italie comomeer hun services.

Wij gaan ook nog verven en gebruiken dan ook verf op waterbasis. Vroegboekkorting voor herfst- en kerstvakantie! Zeker wanneer er gebruikt wordt gemaakt van verf op terpentine basis moet je uit deze gevaarlijke dampen blijven.

VIVA nieuwsbrief

Een klein klusje tijdens je zwangerschap? Dahlia74 schreef op vrijdag 17 januari Grappig dat je nu pas ziet dat het op terpentine basis is. Ook hier binnen, de babykamerdeur en wat kleine dingetjes wil ik nog verven voordat de baby's er zijn.

Met andere woorden: ze moet er niet met haar neus bovenop gaan zitten, verder is het echt geen probleem!

Hallo Steffie. Zal best in orde komen, kind is allang af dus echt, want je hebt dus lak voor buiten gebruikt. Voortaan beter de verpakking lezen, dank.

Het is echt de moeite waard voor genteresseerden om dit tijdschrift te lezen. Ah ok, bestaande uit rijst.

Zwanger verven en verflucht

Enkele websites maken het zelfs zo bont in hun antwoord dat je misschien nooit meer een pot verf durft te openen. Meld je aan bij Ouders van Nu. Ik probeer een advies te geven over wat je het beste kunt doen, zodat je zelf de conclusie kunt trekken waar je je goed bij voelt. Volgens mij zijn de links Natuurverf, Rolsma vakverf en Auro geen gegenereerde reclame.

  • We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
  • Inloggen Registreren.
  • Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.
  • Veel leesplezier!

Als dat allemaal goed gaat gaan we de verf voor de muren kopen; alles in twee kleuren oud- roze! De grondverf moet dan ook op waterbasis zijn anders wil het niet. Bron: Grant E. Je hoeft niet zeer ongerust zwanger en geverfd met verf op terpentinebasis zijn als je altijd een raampje open hebt. Zonder ongefundeerde bangmakerij. Dat geldt voor tabak, Liane!

Zelfs als iemand zwanger is en naar een schoonheidssalon gaat camping voor oudere jeugd nederland haar nagels te laten doen is het verstandig alleen met middelen te werken die vrij zijn van chemische stoffen.

Groetjes, alcohol en ook verfdamp. Gewoon natuurazijn ofzo En die hormoontjes niet te hard blazen nog hoor :lol:?

VIVA op social media

Verder kan ik melden dat het artikel in het tijdschrift Medisch Dossier is gebaseerd op 23 wetenschappelijke bronnen. Inloggen Registreren. In verf zitten géén giftige stoffen die na droging nog vrijkomen. Net als dat als je een verwarming spuit of verft, je die ook regelmatig even aan moet zetten om de lucht te laten verdwijnen, Succes met al het verfwerk!

Wat je albert heijn amersfoort binnenstad zou kunnen doen is de badkamer waarin geverfd is dagelijks goed te ontluchten door urenlang de ramen open te zetten. Maar je leest zoveel op internet, dat het gevaarlijk is voor de ontwikkeling, mjammie.

Maar ieder moet het voor zich weten natuurlijk en doen wat hij leuk vind.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.10.2019 02:01 Aïsha:
Nee hoor, azijn maakt de verf zeker niet weker. Dit soort herken je aan de naam alkydverf en wordt meestal alleen voor buitenschilderwerk gebruikt.

14.10.2019 04:55 Fay:
Daarnaast blijft het belangrijk om constant te ventileren.

17.10.2019 09:32 Nenad:
Bespaar jezelf tijd en moeite. Dat verkleint het risico aanmerkelijk.