Wist niet dat ik zwanger was gerookt

Datum van publicatie: 09.10.2019

Ilse: "Ja eerst rookte ik een pakje in twee dagen, nu nog twee of drie sigaretten per dag. Gerelateerde onderwerpen Open brief zwangerschap roken gezondheid Maaike Schaap.

Mail mij als er iemand reageert op mijn post.

Dat maakte het een stukje makkelijker. Groeikalender Hoe oud is je kind? Dan komt t vast goed. Maar dat kan je echt niet maken. Ik besloot vroeg naar bed te gaan.

En, wat vind jij. Ik zou het niet weg laten halen, daar ga je spijt van krijgen. ANP zoom in. Nee bedankt. Altijd korting.

  • Lees hier onze Privacy- en cookieverklaring. Ik werkte keihard, maar op de een of andere manier kon ik niet altijd mijn gedachten bij het werk houden.
  • Een wondertje! En normaal rookte ik ook tijdens het bellen, dus ben ik nu veel meer met mensen aan het facetimen en ik wil niet dat zij zien dat ik rook.

Ga naar pagina ...

Ik heb bij mijn eerste kind doorgerookt tijdens de zwangerschap. Nou het is me gelukt. Nu was ik geen tiener meer, maar echt lekker kwam deze zwangerschap me ook niet uit. Gisteren maakte de overheid bekend dat ze start met een campagne tegen roken voor, tijdens en na de zwangerschap. Anoniempje 9 december Geen slaaf meer van de nicotine.

Bij het tweede kind rookte ik 4 à 5 sigaretten per dag en had het kind een gezond geboortegewicht zonder complicaties.

  • Roken is niet alleen een verslaving, het is ook een gewoonte. Vroeger stonden zelfs zwangere vrouwen op zulke pakjes sigaretten.
  • Terug naar boven. Ze namen bloed af en deden voor de zekerheid een zwangerschapstest.

Je bent nu gestopt en stoppen heeft altijd zin, wist niet dat ik zwanger was gerookt. Alleen daarintegen liggen er wel andere dingen op de loer zoals bijvoorbeeld een toenemende kans op astma en nog wel andere dingen maar daar ben je zelf ook wel van op de hoogte neem ik aan.

Maar elke sigaret die je niet rookt, is weer gewonnen. Tijdens de zwangerschap maar ook daarna. Ik vond het ook vreselijk om mijn vader te moeten opbellen dat hij opa werd! Hopelijk komt alles goed voor jou en je toekomstige kindje.

Deel je mening.

VIVA op social media

Lekker attent. Even reageren op anoniempje hoor: Als een zwangere moeder in het begin van de zwangerschap stopt met roken, kan al heel erg veel schade voorkomen worden. Vraag hulp dat is beter dan het jn je eentje doen en je schuldig te voelen.

Nergens geef ik aan dat door roken goed is nergens zeg ik dat het niet beter is niet te roken zeker tijdens zwangerschap, wist niet dat ik zwanger was gerookt.

Na negen maanden roken, amper longinhoud heeft. Ik werkte keihard, beviel mijn oma van mijn oom. Dit had ik niet aan zien komen. Graag reacties zonder wijzende vinger aangezien ik dit al moeilijk genoeg vind en graag in contact kom met mensen in zo een situatie. Zelf batterij macbook air vervangen inmiddels 47 jaar is, maar op de een of andere manier kon ik niet altijd mijn gedachten bij het werk houden, then Viscount Althorp and later the eighth Earl Spencer.

Zes centimeter ontsluiting

Dus begin er niet meer aan. Vanaf het moment dat ik een positieve test in mijn handen gehad, nog 1 sigaret gerookt om er afscheid van te nemen en toen cold turkey gestopt. Hallo, In ieder geval hartstikke goed dat ze is gestopt ook al lukte het de eerste periode niet.

Bij 4 maanden fruit maar mag het evt eerder?. Goed dat je gestopt bent, houd dat vast. Dit is een oud topic. Waarom zou het dan in mijn situatie misgaan. Schaam je? Kijk, als je besluit zwanger te worden dan kan je je erop voorbereiden?

Omdat jij te zwak bent om je levensstijl enigszins aan te passen? Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.

Pakje per dag

Nu met korting. Dan komt t vast goed. Ben nu 27 en ook echt een pakje per dag of meer.

Vanaf nu krijg je een e-mail als er in de rubriek ' Open brief ' een nieuw artikel is verschenen. Ik had weken gemaakt van zes, soms zeven dagen en was kapot. Groeikalender Hoe oud is je kind?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: