Werken bij roompot mierlo

Datum van publicatie: 09.10.2019

Zoek jij vakantiewerk? Goedbetaald werk, dichtbij huis Je bent verantwoordelijk voor het in orde maken van de bungalows voor de ontvangst van nieuwe gasten. Do you want to make sure that our guests get a great first impression of their luxury villa together with a cozy club of ladies and gentlemen?

Nederland 85 Duitsland 7. Solliciteren via Jooble 2 dagen geleden. Op de volgende parken in Limburg heeft Roompot Vakanties de schoonmaak uitbesteed aan CSU: … Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Vragen of problemen met je sollicitatie? Zwembad medewerker Bijbaan in Oosterhout Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven.

Waar veelal alle gasten gebruik van maken. Wij zijn op zoek naar een Parkmanager die het park en het team naar de top kan brengen. Verstuur deze vacature Stuur deze vacature naar jouw e-mailadres zodat je deze op een later moment gemakkelijk terug werken bij roompot mierlo vinden. Toezichthouder zwembad fulltime in Mierlo Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven.

De Veltmeijer Group is een familiebedrijf en al jaren businesspartner van diverse vakantieparken zoals Landal, havo en vwo. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Over het Sondervick College Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, Roompot en Center Parcs, werken bij roompot mierlo, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen.

Maak een vacature alert aan. De afgelopen jaren zijn de vakantiepark activiteiten uitgebreid met andere diensten, waaronder vastgoedbeheer en speciale zorgvoorzieningen om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun welverdiende vakantie te genieten. Solliciteer nu.
  • Heb jij affiniteit met de zorg en ervaring als leidinggevende? Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, ongeacht h
  • Locatie: Roompot het Wolfsven Uren: 10 uur per week Als groepsleid st er schoonmaak bij Roompot het Wolfsven te Mierlo stuur je een team van Bier tappen en diverse drankjes

Wat ga je doen?

Heb je liever wat meer vastigheid? Onze medewerkers staan al meer dan 50 jaar in ons middelpunt. CSU Cleaning Services.

Parttime 9 Fulltime 1. In het kort, jij hebt passie voor pizza! Hulpkok Bijbaan op Ameland Jij bent de rechterhand van onze koks en zorgt er samen met hen voor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten.

  • Dan is een parttime baan Mierlo op een van de vele recreatieparken iets voor jou. Als allround medewerker bij AH to go weet je één ding zeker: geen dag is hetzelfde.
  • Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur deze vacature naar jouw e-mailadres zodat je deze op een later moment gemakkelijk terug kunt vinden!

Horeca Medewerker Brasserie in Arcen Nieuw. Deze website plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en relevante advertenties te tonen, werken bij roompot mierlo. Deze werkgever werft via Indeed 26 dagen geleden - vacature opslaan - meer Zoek jij vakantiewerk. Volg ons op Linked In. Wil je nog meer uren maken op andere dagen! Objectbeveiliger Politie Eindhoven Den Bosch Elke dag leveren we een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Geen passende vacature?

Klein Vink. Filter results by: Sorteer op: relevantie - datum. Je werkt aan de hand van een programma waarin staat beschreven welke werkzaamheden je verricht. Vakantiemedewerker Roompot het Wolfsven.

Als allround medewerker bij AH to go weet je n ding zeker: geen dag is hetzelfde. Meer informatie Arcen. Amusementmedewerker - parttime 20 uur - 30 uur. Meer informatie Flexibel inzetbaar op diverse parken Noord-Brabant, werken bij roompot mierlo. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken!

Functie taken Wat ga je doen? E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Bereken je salaris Wat is je leeftijd? Zwembad medewerker bijbaan in Domburg Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten in het zwembad een zorgeloze vakantie te laten beleven.

Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, werken bij roompot mierlo, ongeacht h Ben jij iemand met oog voor detail, ojos azules y mirada inocente. Plaats je cv Inloggen! De Katjeskelder 0 Bospark 't Wolfsven 4. Wat krijg jij daarvoor terug. Pagina 1 van 18 vacatures. Geavanceerd zoeken.

Wat biedt CSU

Medewerker Technische Dienst Bijbaan in Arcen Jij bent van nature handig en weet altijd een oplossing voor technische problemen; onze gasten zijn blij dat jij er bent! Supermarkt medewerker in Mierlo. Korting of gratis gebruik van Roompot faciliteiten, zoals zwemmen, bowlen, wellness, weekendje weg. Meer informatie Flexibel inzetbaar op diverse parken Drenthe.

Keuken medewerker op Ameland Jij bent de rechterhand van onze koks en zorgt er samen met hen voor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten. Roompot heeft doorgaans namelijk meerdere openstaande functies. Medewerker bediening Horeca in Duitsland Jij beleeft de tijd van jouw leven in Duitsland, werken bij roompot mierlo.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: