Kortingsbonnen land van jan klaassen

Datum van publicatie: 13.10.2019

De kinderen zien het natuurlijk niet, maar er was ongelovelijk veel achterstallig onderhoud. De leukste speeltuinen in Braamt en omgeving.

Dé uitjesvinder van Nederland! Dankzij de overzichtelijke opbouw weet je als ouder goed waar je kind is. Op zo'n vierkante meter wordt deze geschiedenis op een leuke manier getoond. Kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen en klauteren. Zijn besteld voor onze woongroep maar we kunnen er niets mee omdat de leeftijd op

De locatie van jan klaassen. Het theatergedeelte van het Land van Jan Klaassen bestaat al sinds Filter op: Alle aanbiedingen Entree. Klik hier om onjuiste gegevens van Het Land van Jan Klaassen te melden.

Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan!

Op een hoge rail maken de kinderen een rondrit. Koop hier tickets  met korting in de webshop.

Praktische informatie

Het Land van Jan Klaassen 3,50 korting p. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken Jong en oud beleefd hier een mooie dag. De theatervoorstellingen zijn echt grappig. Land Van Jan Klaassen reviews Op basis van 16 reviews. Het uitje voor in de zomervakantie! Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Reactie annuleren Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Bent u iets verloren. U ontvangt ook nog een glas Door het jaar heen worden verschillende evenementen georganiseerd door Het Land van Jan Klaassen. Wat gaan we doen.

Pretpark Het Land van Jan Klaassen

Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Doe mee aan de win-actie, speel mee met een veiling of neus wat rond op de pagina en val in de prijzen.

We kwamen al snel tot de ontdekking dat vele attracties kapot zijn of niet meer goed werken. Toch een puntje van aandacht. Hoe kan het ook anders in Het Land van Jan Klaassen. In het poppentheater wordt op niveau poppenkast gespeeld.

Filter op: Alle aanbiedingen Entree, kortingsbonnen land van jan klaassen. Wij gebruiken Enormail voor het automatiseren van onze e-mailcampagnes. Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan.

Kaartjes met korting voor Het Land van Jan Klaassen

De zweefauto's Dan nog iets voor als het minder mooi weer is. Bouw je eigen kasteel in de blokkenhoek of klim over een 15 meter lange touwbrug. Ook aan ouders is gedacht met loungeplekken en genoeg horecavoorzieningen. Dat hebben we nog nooit ergens zo gezien.

Doe een bod bij Vakantie Veilingen en probeer tickets voor de beste prijs te krijgen. Ik vind de entreeprijs wat aan de hoge kant voor kids en de openingstijden zouden tot 6 uur mogen, dan kun je ook flowerbomb eau de toilette avis even rustig iets eten daar.

Of de punten? Kortingsbonnen land van jan klaassen entreekaarten Lees meer. De jongens kregen er geen genoeg van. Gisteren   0. Voor mijn dochters van 10 en 11 was er ook nog steeds genoeg te doen voor een paar uurtjes. Ik reageer alleen op serieuze reacties!.

Korting en aanbiedingen Het Land van Jan Klaassen

Ook het speelpark was top! Superschnitzel smulpakket:  Schnitzel, salade, patat en een consumptie. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Met alle extra activiteiten bleef het een unieke beleving totdat het toch echt bedtijd was.

Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan. Let op: betaal niet teveel voor duinen zathe kaartjes. En niet te vergeten, het poppentheater.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 11:35 Aleid:
Ik reageer alleen op serieuze reacties!! Gildeweg 6 AR Braamt.