Iphone kan niet bellen gesprek beeindigd

Datum van publicatie: 13.10.2019

Onthoud mijn gegevens. Welkom Nog geen account? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ben je aan het bellen, voor enkele minuten en gaat je scherm vervolgens uit automatisch dan heeft de sluimerknop niet meer functie van Gesprek eindigen. Uw gesprekken vertonen geen fouten in het systeem van de aanbieder. Uw account is niet geblokkeerd wegens een betalingsachterstand.

Wachtwoord vergeten? Gebruik een andere netwerkband. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Het problee blijft echter bestaan. Als je in deze periode opwaardeert, komt de blokkade te vervallen. Neem contact op met uw aanbieder Controleer het volgende wanneer u contact opneemt met de aanbieder : Uw account is geconfigureerd om de iPhone te gebruiken. Meld je aan Heb je al een account. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Ook al vlieg je nooit, toch kan de vliegtuigmodus op je smartphone geactiveerd zijn. Is er iemand die weet hoe je dit probleem kan oplossen? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Hi Hidden. Sinds enige tijd krijg ik op mijn iPhone 6 vaak de melding gesprek mislukt als de andere kant het gesprek heeft beĆ«indigd ook T-Mobile klant Er is verder niets aan de hand maar vervelend is het wel.
  • Dan kun je alleen nog gebeld en ge-sms't worden.

Meld je aan

Controleer of je bereik hebt. Je vind je pukcode:. Heb je al een account? Shop Support. Hi Hidden. Fijn dat je zelf al het toestel terug hebt gezet naar fabrieksinstellingen. Meld je aan Heb je al een account?

  • Je toestel is uiteindelijk om te bellen en gebeld te worden!
  • Controleer of er een software-update voor iOS beschikbaar is. Onthoud mijn gegevens.

Ben blij te melden dat dit probleem niet meer voor komt. Probeer het nog een keer over een paar minuten. De maximale tekenlimiet is Je ziet het menu waar het vliegtuigicoon staat. Je kunt deze ontgrendelen met je pukcode. Maak nu een gratis account of log in. Ben je klant van Vodafone of Ziggo.

Werk uw software bij

Verstuur Terug naar overzicht. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Dus dat zou het niet kunnen zijn. Zal even kijken hoe het gaat met de simkaart optie.

Dan kun je alleen nog gebeld en ge-sms't worden. Controleer de vliegtuigmodus. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Dit heeft ook niet geholpen. Controleer ook of je telefoon in de vliegtuigstand staat.

De maximale tekenlimiet is In de vliegtuigmodus ben je dus niet bereikbaar.

Quick Links

Hoi Quinten, Bedankt voor je reactie. Je kunt zelf niet meer bellen, sms'en of internetten. Fijn dat je zelf al het toestel terug hebt gezet naar fabrieksinstellingen.

Fijne Feestdagen. Heb je bereik. Controleer of je bereik hebt. Dus nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Met andere woorden dit is een standaard functie die al enkele jaren bestaat en die niet aan te passen is.

Ik ben met vakantie. Je KPN Prepaid wordt iphone kan niet bellen gesprek beeindigd geblokkeerd als je 6 maanden niet belt of opwaardeert.

Controleer de instellingen van de iPhone

Wacht vijf seconden en schakel de modus weer uit. Controleer bij verbindingsproblemen altijd eerst het gebelde nummer: daar kan eenvoudig een foutje in zitten. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Ja Nee.

Dus nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Meld je aan Heb je al een account. Verstuur Terug naar overzicht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.10.2019 06:17 Sytske:
Plaats je simkaart in een ander toestel en andersom.

16.10.2019 21:55 Onne:
Ben maakt gebruik van cookies.