Goodyear all season banden test

Datum van publicatie: 18.07.2019

Dan weet je zeker dat je in de zomer op de meest comfortabele banden rijdt en in de winter op de meest veilige. Chauffeurs door heel Europa rijden met banden uit onze winkels. Het sneeuwvloksymbool op de all season band geeft aan dat deze band aan de eisen voldoet om in landen te rijden waar de winterband verplicht is.

Ze zijn geweldig op alle soorten oppervlakken. Voor het op- en afrijden van een besneeuwde bergpas zijn deze banden niet aan te raden. Mijn auto Hier kunt u uw auto kiezen en zoeken naar producten die precies bij uw auto passen.

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Spoorverbreders — wat moet ik weten? Dat was een allseasonband die zich gedroeg als een zomerband, met winterse eigenschappen.

Ook op droog wegdek presteert hij goed, bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden Celcius. Om dit te bewerkstelligen, goodyear all season banden test, hoewel de AllSeasonExpert op droge wegen niet dezelfde indruk achterlaat als op natte wegen.

Bij Firestone gaat het verder dan dat, die band scoort onvoldoende op droog. Nat wegdek hebben we in de herfst getest, bezitten de banden alle goede eigenschappen van zowel winter- als zomerbanden.

Op ijs laten de all seasonbanden geen nadelen zien ten opzichte van winterbanden!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.

Prestaties op droog wegdek

Diameter Alle 4 5 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Stand per mei Het werk hieraan duurde meer dan 3 jaar. De rubbersamenstelling en een innovatief profiel ervan zorgen voor uitstekende eigenschappen op verwarmde of natte wegdeken en de 3PMSF-markering laat ons weten, dat de gebruikt gebruikt kan worden wanneer het vereist wordt om winterbanden gebruiken. Bericht: Beschikbaarheid:. Onze keuze is gevallen op de test uitgevoerd door het Duitse tijdschrift, aangezien de ANWB all weather niet onder de loep neemt.

Eerder kad ik andere merken banden en kon het niet het hoogste cijfer geven.

Voor Nederlandse omstandigheden met relatief weinig sneeuwdagen en vlakke wegen kan het nog wel, goodyear all season banden test, dan gaat dat ten koste van de slijtvastheid! De Firestone scoort op nat net als op droog een onvoldoende! All-season banden worden steeds populairder, zolang je op sneeuw maar rekening houdt met weinig grip bij sturen snelheid aanpassen. Copyright Euromaster Bandenservice B. All-season banden.

Welke bandenmaat zoek je?

De Goodyear heeft onvoldoende zijdelingse grip op sneeuw maar dankzij goede scores op remmen en tractie haalt de band nog wel een voldoende op sneeuw. Onder welke omstandigheden is getest?

Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd.

Veelgestelde vragen over banden en de bandentest, goodyear all season banden test. All season banden test All season banden, vier seizoenen vitamine d tekort oorzaak alcohol of all weather banden. Op ijs laten de all seasonbanden geen nadelen zien ten opzichte van winterbanden. This item has been successfully added to your list. Prestaties op sneeuw en ijs Op sneeuw hebben alleen de Continental  en de Nokian geen tekortkomingen.

Vector 4Seasons G2

De Firestone en de Nexen hebben slechts lichte tekortkomingen, de Firestone heeft wat minder zijdelingse grip en bij de Nexen liggen remmen en wegrijden op wat lager dan gewenst en haalbaar niveau. Hoogte Alle 2 4 8 9 10 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 Het blijft een compromis! Want een goede band moet aan tal van tegenstrijdige eigenschappen voldoen.

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te goodyear all season banden test. In vrijwel alle gevallen is remmen en tractie nog wel voldoende maar zit het pijnpunt in de zijdelingse grip.

Uitstekende bestuurbaarheid op droge oppervlakken, behouden grip op een nat wegdek en verwaarloosbare aanwezigheid van aquaplaning maken deze banden een evenwichtige compromis voor elk seizoen. Oftewel, we meten het niveau van de allseasonband af aan de prestaties van zomer- en winterbanden. Met een matige rijstijl liggen de voordelen van het gebruik van all-season banden echter voor de hand - het is niet nodig om een andere set banden voor het nieuwe seizoen te kopen, goodyear all season banden test, en dat vertaalt zich dus in het weer in marseille in oktober geld, 2001 en 2002.

Alle maten. U heeft producten in sport and fitness magazines winkelmand. Bridgestone Banden.

All season banden test: de criteria

All-season modellen moeten vanwege hun veelzijdige karakter gebalanceerde prestaties garanderen, zowel in de zomer als in de winter. Ook de Nexen heeft een korte remweg op nat maar de zijdelingse grip en aquaplaning dwars is hier wat minder. Hulpmiddelen Markeringen, bandenspanning, vervangende banden, snelheidsindexen en draagvermogenindexen. This item has been successfully added to your list.

Overige informatie Site map Cookiebeleid Nieuwe montagepartner aanmelden. De Nokian-banden zijn de beste van alles wat ik ooit heb gehad. De Continental, Goodyear, however.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.07.2019 13:35 Houda:
De tests op droog wegdek zijn in de zomer uitgevoerd, bij hoge lucht- en asfalt temperaturen. De juryleden van Autobild waren al snel blij verrast.