Fietsen in bourgondie gps

Datum van publicatie: 06.07.2019

We zijn hier en daar iets van de officiële route afgeweken. De temperatuur is lekker en loopt al snel op naar de 30 graden. Bikeline fietsroutes.

Verder staan er overnachtingsmogelijkheden in en waar je inkopen kan doen of wat eten. Ook is er een afkorting van Tonnerre via Chablis naar Auxerre opgenomen. Thuis had ik al een track gemaakt voor dit stuk en nemen het risico om deze maar te volgen. Behalve de routetekst staat in de gids ook informatie over de bezienswaardigheden onderweg, overnachtingsmogelijkheden, fietsenmakers en -verhuurders, hoe daar te komen, wegen, verkeer en fietspaden, fiets en uitrusting, kaarten en GPS, eten en drinken, klimaat en beste reistijd, natuur en de nuttige internet adressen.

Wat is een Véloroute en een Voie Verte? Normandië 5. Dit zal ook wel een beetje afhankelijk van het seizoen zijn.

De route naar Tournus is een makkelijk fietspad langs de Sane. Geen probleem, er bestaan veel reisbureaus gespecialiseerd in fietstoerisme. Deze ligt op nog geen meter langs de TGV spoorlijn. Onder elke beoordelingen fietsen in bourgondie gps wij een Zwerver cadeaubon ter waarde van 50 euro.

In Pont-Royal stoppen we even voor koffie en daarna rijden we weer verder.

  • De kinderen ieder op eigen fiets met tassen en bagage.
  • Dit is echter geen optie vanwege het vele vracht verkeer dat er overheen gaat. Dat houdt dus in dat we goed moeten kijken wat we in de fietstassen stoppen, niets vergeten, en wat de auto ingaat.

Uw route voorbereiden met behulp van de informatie op de website

Bovendien zijn de bruggetjes van doorgaande wegen die over het kanaal gaan en sommige zijn best druk. In het begin ligt de route pal naast de snelweg. Om Parijs via waterwegen met de Middellandse zee te verbinden zijn tussen en in Bourgondië 3 kanalen met jaagpaden gemaakt met een totale lengte van km. We hebben daarom eerst een week in de buurt van Montrichard op een camping gestaan.

Reisboekwinkel de Zwerver. Kan ik die ergens aanmelden?

De tracks staan per land gesorteerd. Reactie toevoegen Naam. Maar met vereende krachten lukt het toch. Er zijn van die dagen dat alles anders loopt dan je gepland had. We nemen eerst een welverdiend biertje.

Verfijn je route

Dit terwijl we vandaag toch nog even in de regen hebben gereden net toen we de Voie Verte opgingen. Het is daarom rustig rijden en we gaan niet harder dan km per uur. We zetten de auto op onze parkeerplek en we kunnen  op weg. Een extra aftakking van Chalon via Cluny naar Mâcon volgt Frankrijks mooiste Voie Verte langs een voormalige spoorlijn.

Sneller dan we gedacht geen internet in buitenland. Telefoon Vermeld eventueel je telefoonnummer, maar flink steile stukken en afdalingen. Alleen deze fietsen in bourgondie gps zo onduidelijk dat er niet goed op te zien valt hoe de route nu loopt. Ook zien we mooie wijnhuizen staan. Daarna waren wij op ons zelf aangewezen en ging het de rest van de dag op en neer met korte, zodat we je kunnen bellen als dat nodig is.

FIETSEN IN BOURGONDIË

Dag 11, vrijdag 28 augustus van Montbard naar Migennes Vertrek: 8. Duitsland, Euroradweg R1. Dit is echter geen optie vanwege het vele vracht verkeer dat er overheen gaat.

Daarna waren wij op ons zelf aangewezen en ging het de rest van de dag op en neer met korte, maar flink steile stukken en afdalingen. Ik moest alleen even afrekenen in de camping bar om de hoek.

Geef bij elke duin en kruidberg wandelroute ook aan op welk kaartnummer en welke km de melding betrekking heeft.

Pyreneen Eurovelo 6: Wenen - Boedapest. Vertrek: uur Aankomst: uur Afstand: 65,51 km Fietstijd: 4. Af en toe stoppen we voor een foto. Jura - Franche-Comte Fietsen in bourgondie gps - Hoe is de staat van de wegen van de gebruikte fietsroutes.

Daarnaast zijn er verbindingsstukken tussen Decize en Digoin langs het Canal Latral la Loire en een oude spoorbaan, fietsen in bourgondie gps, van Chagny naar Beaune en van Beaune door de beroemde wijngaarden van de Cte d'Or naar Dijon. Het ene moment hebben ze het heel druk, het andere moment totaal niet.

Bestel de brochure.

Onze fietsvakanties

Lees meer in onze Privacy-Verklaring. Gelukkig hebben we wel reserve eten bij ons dus kunnen we daar wat mee. Het is niet alleen leuk om te doen maar u informeert andere klanten er ook nog mee!

Niet veel later begint het toch langzaam te spetteren en uiteindelijk echt te regenen. Fietsen langs het Canal du Midi Heb je opmerkingen of suggesties over deze route, de overnachtingen of vervoer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.07.2019 22:31 Belgin:
We besluiten om in de buurt van La Collancelle een camping te gaan zoeken.

12.07.2019 12:23 Saira:
Om u de gelegenheid te geven toch de site te bezoeken, is deze tijdelijke website ingericht. Daarnaast zijn er verbindingsstukken tussen Decize en Digoin langs het Canal Latéral à la Loire en een oude spoorbaan, van Chagny naar Beaune en van Beaune door de beroemde wijngaarden van de Côte d'Or naar Dijon.