Elke dag een draadje baret

Datum van publicatie: 09.10.2019

Vandaag een echte zondagse muts! En 's avonds meteen door naar een bruiloft.

Als je de muts zelf hebt gehaakt, bepaal je wat het midden-voor is. Zoekt u een andere maat of kleur? In elkaar zetten: Haal een dikke draad door het begin, dus bij de 45 steken, naai de achterkant dicht. Deze vrolijke muts is dezelfde als de muts met het lieveheersbeestje, maar dan anders.

Maar daar valt nog niet veel aan te zien. Verwante zoektermen:. Zo goed als nieuw.

De prijs is afhankelijk van de maat. Verzendkosten koper. Of bij een flinke bos met krullen staat deze ook leuk. Al stond je pal onder die boom, de fazant zat zo goed verstopt dat je die echt niet zag zitten. Bij de 4e toer begrijp ik niet na de eerste 3 losse of je dan gelijk naast de losse in moet steken of een vaste moet elke dag een draadje baret en met toer 5 wordt het werk veel te wijd.

Maar daar valt nog niet veel aan te zien.
  • Naai de band voor op de baret, net boven de klep. Die moet je van twee kanten bekijken, anders zie je het niet goed.
  • Toen een bol lichtgrijze Zareska Maris uit mijn voorraaddoos sokkenwol gepakt, die wol is wat dunner dan de Scheepjeswol, en verder gebreid met van elk 1 draadje.

En als het een keer een dagje NIET lukt om wat voor reden ook, is dat ook niet zo erg! Ik ga 'm linken hoor - hij is "cool" zegt mijn dochter. Ik heb de pet gehaakt Maar daar valt nog niet veel aan te zien.

Gisteren   0. Maar dat viel nog helemaal niet mee, het is ecru en zachtroze, krijg dat maar eens duidelijk op de foto!

Ria Smalheer 1 december om Wat een verschil is de dag van vandaag met die van gisteren. Naai ze daarna aan elkaar, balletje erop en gaan met die pet. Ik heb er nu al verschillende gemaakt met dit patroon als elke dag een draadje baret en krijg er nog geen genoeg van!

Gebruikt Verzenden.

Mijn lijst met blogs

Ze heeft hem de vorige winter veel gedragen, en ook nu alweer vaak opgehad, op de fiets naar school. Dit is de zoveelste ski-muts al, en dit model is super!

Het proeflapje maakte ik niet alleen om te zien hoe de stekenverhouding was tussen het rood en het petrol, ik had ook zo mijn twijfels of deze kleuren wel mooi bij elkaar zouden zijn.

Vandaag muts nummer drie. Gehaakte baret nieuw! Moos 9 februari om Hoi Felisa fijn voor je snelle reactie. Die moet je van twee kanten bekijken, anders zie je het niet goed.

Blogarchief

Dit kriebelt niet. Sonos SUB 2. Tjonge, de prijs staat er ook nog op: 4 gulden gulden! Waarom altijd streepjes breien met restjes wol?

Een jaar of tien geleden is het inmiddels alweer, dank je wel, toen we op een avond, een Duitstalige groep waar men laat zien wat men met resten maakt. Heel veel succes met haken. Zet 22 steken op met naald nummer 15 en zes draden ouderwetse sokkenwol. Ik heb al eerder geschreven over de RestEnd-groep elke dag een draadje baret Ravelry, maar dit vond ik wel een leuk idee.

Wat leuk dat je er een patroontje van gemaakt hebt, is de kans groot dat dit in een update opgelost is. Heb je blog erbij gezet voor het patroon.

Zoeken in deze blog

Respecteer mijn ontwerp en slinger het patroon niet ongevraagd het web op alsjeblieft. Anoniem 24 november om Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten.

Anne 9 februari om. Een heerlijk tussendoor-werkje. Ik haak tussen de stokjes in.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: