Downloaden wetransfer ipad lukt niet

Datum van publicatie: 09.10.2019

Nieuws Grote bestanden versturen? Werkt er iets niet?

Als ik het goede mailadres intyp pakt hij toch steeds de verkeerde. WinZip heeft een viewer waarmee je veel bestanden direct kunt inzien.

De filmpjes staan nu in VLC en ik ben daar tevreden mee. Alvast bedankt voor je antwoord Groeten Angelique. WinZip laat je de inhoud zien van het zip-bestand.

De filmpjes staan nu in Imovie Bij deel Imovie kan ik niet kiezen voor itunes. Filmpjes ontvangen via WeTransfer downloaden reactie 12 geplaatst: 9 augustus - Raak deze knop aan. In het e-mailbericht waarin staat dat iemand je een bestand heeft gestuurd kun je zien of het n of downloaden wetransfer ipad lukt niet bestanden betreft - de verzonden bestandsnamen staan er opgesomd.

Anders is  Gett  een interessant alternatief voor WeTransfer.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Een Link transfer laat je niet weten dat het bestand is gedownload. De URL waar deze link naar verwijst heb je nu gekopieerd en bevindt zich in het geheugen van de iPad. Filmpjes ontvangen via WeTransfer downloaden reactie 2 geplaatst: 8 augustus - Raak deze aan en de downloadfolder opent zich. Hoi Patrick, Kun je de link naar bijvoorbeeld personen mailen en kunnen zij dan vervolgens ook allemaal de inhoud downloaden of is dit ook max 3 in basis Wetransfer?

  • Filmpjes ontvangen via WeTransfer downloaden reactie 21 geplaatst: 11 augustus -
  • Als iemand meerdere bestanden verstuurt dan biedt WeTransfer deze verzameling bestanden als één te downloaden zipbestand. Workshops Door Sven Lamers 8 maart 2 min.

Download verplaatsen Als de download compleet is geeft Puffin dit aan. Anders WeTransfer even verder om hulp vragen. Je upload een bestand via de website of via de nieuwe app. Wijs dan wat langer met je vinger om even in te zoomen. Annemarie, Citaat.

Compatibel met WeTransfer

Kan ik een nog niet gedownloade transfer verwijderen en zo ja hoe? Ik heb een vraag. Twee weken geleden was ik ook bezig geweest. Heb je een Google-account?

In tegenstelling tot WeTransfer blijft het bestand zo lang beschikbaar als je zelf wilt? Ik denk dat ik tevreden moet zijn dat ze nu in de VLC map staan en het goed doen. Safari laadt de pagina's gemiddeld genomen snel, heeft geen moeite met het afspelen van YouTube-video's en is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Op je eigen kanaal verschijnen geen advertenties van anderen. Als je webbrowser Google Chrome gebruikt dan kun je zelfs gemakkelijk uploaden, downloaden wetransfer ipad lukt niet, onder andere  samsung gear fit ladeadapter via Gmail en Outlook.

Weet jij het antwoord?

In plaats van via e-mail kun je de link naar je bestand en delen, de zogenaamde  Link transfer. Kun je de link naar bijvoorbeeld personen mailen en kunnen zij dan vervolgens ook allemaal de inhoud downloaden of is dit ook max 3 in basis Wetransfer? Tik op de verschillende bestanden om ze een voor een in de app te bekijken.

Jos Serno op 4 augustus De app heeft natuurlijk toegang tot je filmrol nodig. Wijs dan wat langer met je vinger om even in te zoomen? Helaas is doet de iPad app zich nog voor als een opgeblazen iPhone app, maar alle functionaliteiten lijken gewoon te werken. WeTransfer stuurt iedere ontvanger een persoonlijk e-mailbericht.

Uberhaupt veilig opslaat? Filmpjes ontvangen via WeTransfer downloaden reactie 4 geplaatst: 9 augustus - Maak je dus geen zorgen als je moet wachten, downloaden wetransfer ipad lukt niet.

Grote bestanden versturen met WeTransfer

Raak deze knop aan. Ik wil we transfer versturen naar meerdere mensen maar ik wil niet dat ze elkaars e-mail adressen zien. Kan iemand mij dat zeggen?

Er komt niets in Imovie, zodra ik synchroniseer komt er niets op mijn ipad. Je kunt cookies per website verwijderen. Meer cookies verwijderen dan alleen van WeTransfer heeft als nadeel dat andere websites die dingen voor je onthouden dat weer kwijt zijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 05:48 Fadoua:
Je kunt ze automatisch laten vervallen of bewaren totdat je ze zelf weggooit.